HertzSupporter

Hertz

Groots autoverhuurbedrijf wereldwijd

Hertz is ’s werelds grootste autoverhuurmaatschappij die met de merken Hertz, Dollar, Thrifty en Firefly auto’s verhuurd in circa 14.000 vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, Azië, Afrika, Australië, het Midden-Oosten en Nieuw-Zeeland. Hertz verhuurt al bijna 100 jaar kwaliteitsvoertuigen aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Product- en service-innovaties zoals de Hertz Gold Plus Rewards, het speciaal voor Hertz ontworpen NeverLost satelliet navigatiesysteem, en de unieke voertuigen in de Dream, Family, Prestige, Fun en Green Collections en het autodeelprogramma Hertz 24/7 onderscheiden Hertz van de concurrentie.

Hertz Nederland telt circa 40 vestigingen geheel verspreid door het land en biedt alle mogelijkheden voor zowel privé als zakelijk gebruik. Zo zijn er auto’s en bestelwagens te huur voor een dag, week of langer. Voor maandhuren heeft Hertz Nederland een speciaal op maat gemaakt programma: Hertz Minilease.

Hertz en Rotterdam Topsport staan beiden voor topprestaties of anderszins het streven naar een optimale winnaarsmentaliteit om het maximale te bereiken in de sportieve regio groot Rotterdam.
- Mark Knape -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Hertz streeft ernaar om een uitgebreid netwerk te creëren, om haar diensten aan te kunnen bieden. Rotterdam Topsport biedt die mogelijkheid in segmenten van de markt waar Hertz zich verder in wil ontwikkelen tot optimale mobiliteitspartner.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Passie, de wil om te werken en te winnen.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Hertz bestaat dit jaar 100 jaar en is 55 jaar gevestigd in Nederland. Met bijna alle multinationale bedrijven heeft Hertz op zijn minst contact of een contract, maar ook in het MKB segment heeft Hertz haar naam de afgelopen 15 jaar meer dan gevestigd.

Hertz Autoverhuur

Contactgegevens


Mark Knape
Station Manager

mark.knape@hertz.com
010 - 404 60 88