SupporterEuromast

Euromast

Icoon uit 1960

De Euromast is gebouwd in 1960, ter gelegenheid van de Floriade, door architect H.A. Maaskant en aannemer J.P. van Eesteren. Het is dé locatie voor mensen die zich voor even de koning van de wereld willen voelen. Geniet van een culinair hoogstandje met het beste uitzicht op de mooiste stad. Word met je hoofd in de wolken wakker naast de liefde van je leven. Hef op 100 meter hoogte je glas op de dikste deals. Of laat je hart sneller kloppen door te abseilen van de grootste toren van Nederland.

Als een maatschappelijk betrokken organisatie en als het icoon van de stad, hechten wij veel waarde aan de samenwerking met Rotterdam Topsport om de Rotterdamse sportwereld te promoten en aan te moedigen.
- Brianne Pols-Ippel -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport positioneert ‘ons’ Rotterdam binnen de sportwereld. Sport vinden wij belangrijk. Als maatschappelijk betrokken organisatie proberen wij hier een steentje aan bij te dragen, door bijvoorbeeld het organiseren van een jaarlijkse trappenloop en door partner te zijn van Rotterdam Topsport. Daarnaast heeft Rotterdam Topsport een groot Rotterdams netwerk, waar ook waardevolle contacten voor ons tussen zitten.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Samen werken wij aan de profilering van Rotterdam en delen wij een waardevol Rotterdams netwerk. Samen sta je sterker.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Onze locatie is geschikt voor lunches, diners, bijeenkomsten en diverse evenementen voor elk type gezelschap. Wij bieden een unieke en professionele beleving op 100 meter hoogte met vanuit iedere hoek een prachtig uitzicht op de stad.

Euromast 60 jaar

Contactgegevens

Brianne Pols - Ippel
Commercieel manager

bippel@euromast.nl
010 - 241 17 87

5 vragen aan... Brianne Pols-Ippel