SupporterEuromast

Euromast

Een locatie voor iedereen!

De Euromast is sinds 1960 een toeristische trekpleister in de stad en inmiddels uitgegroeid tot een icoon dat niet weg te denken is uit de Rotterdamse skyline. Op de Euromast genieten bezoekers van het mooiste 360° uitzicht, van verrassende gerechten in het restaurant en/of beleven een uniek verblijf in één van de suites op grote hoogte. In de in 2022 vernieuwde Euroscoop rit naar de top inclusief muziek & lichtshow raken bezoekers geïnspireerd door de verhalen over de kleurrijke identiteit van naar onze mening Europa’s kleurrijkste stad!

Net als Rotterdam Topsport kennen de ambities van de Euromast ook geen grenzen! Als iconisch landmark verweven met de stad kan het dan ook niet anders dat wij de positionering als wereldse topsportstad willen stimuleren! Topprestaties, positionering van de stad en verbinding leggen; daar doen we het voor!.
- Lennard Montizaan -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport positioneert Rotterdam als dé topsportstad van Nederland en versterkt daarmee het imago van Rotterdam. Voor ons is het belangrijk dat het imago van Rotterdam zowel nationaal als internationaal op allerlei vlakken wordt versterkt – gaat het goed met de stad dan profiteren ook de bedrijven en inwoners hiervan. Daarnaast vinden wij sport erg belangrijk! Sport verbind, inspireert en activeert. Als maatschappelijk betrokken organisatie proberen wij hier een steentje aan bij te dragen, door bijvoorbeeld het organiseren van een trappenloop en door partner te zijn van Rotterdam Topsport. Daarnaast heeft Rotterdam Topsport een groot Rotterdams netwerk, waar ook waardevolle contacten voor ons tussen zitten.

Samen werken wij aan de profilering van Rotterdam en delen wij een waardevol Rotterdams netwerk. Samen kom je verder!

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?Een bedrijf voeren is ook op vele vlakken topsport! Zeker als je al meer dan 60 jaar bestaat moet je blijven innoveren samen met een heel team van professionals. Het is niet altijd even makkelijk maar we gaan altijd voor topprestaties – net als topsporters.    

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?Onze locatie is geschikt voor lunches, diners, bijeenkomsten en diverse evenementen voor elk type gezelschap. Wij bieden een unieke en professionele beleving op 100 meter hoogte met vanuit iedere hoek een prachtig uitzicht op de stad.

Part of M56 group - Magnicity
Sinds 2020 is de Euromast onderdeel van moederbedrijf M56 group - een onafhankelijke exploitant die gespecialiseerd is in het beheer van toeristische locaties over de hele wereld. Haar commerciële merk Magnicity is wereldleider in urban toerisme op grote hoogtes. Naast de Euromast in Rotterdam, behoren ook de Berliner Fernsehturm, de Paris Montparnasse en 360 Chicago tot de groep.  Deze locaties ontvangen jaarlijks meer dan 3 miljoen gasten!
Alle locaties bevinden zich in iconische steden en combineren een geweldig uitzicht over de stad en verbinden dit uitzicht met unieke ervaringen over de geschiedenis, kunst/cultuur en levensstijl van de stad.
 

EUROSCOOP – ga met ons mee naar de TOP!

Contactgegevens

Lennard Montizaan
Commercieel manager

lennard.montizaan@euromast.nl
010 - 241 17 87