EMboostSupporter

EMboost

EMboost is een eventmarketing- en relatiemarketingbureau gesitueerd onder de rook van Rotterdam. Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers om hun sales-, marketing- en communicatiedoelstellingen te behalen.
Dit doen we door te BOOSTEN. We boosten zakelijke relaties, salesresultaten en imago’s van bedrijven, afdelingen en/of producten. Om deze boost te creëren maken we gebruik van live communicatie (events) ondersteund door online en offline communicatie.
Wij hebben een prachtige klantenportefeuille van MKB-bedrijven tot multinationals, waar we een grote diversiteit aan opdrachten voor uitvoeren. Denk hierbij aan klantevenementen, salesactivatieprogramma’s, productintroducties, teambuildingsdagen en bijzondere sport- en incentivereizen. We hebben alle disciplines in eigen huis voor de creatie en organisatie van evenementen en incentivereizen (nationaal en internationaal), de vormgeving van concepten en de ontwikkeling van online- en offline communicatiemiddelen.
Met ons enthousiaste team creëren we events en reizen die raken!

Wij zorgen voor events en (sport)reizen die raken!.
- Wim Jansen -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Omdat we zowel topsport als breedtesport een warm hart toedragen. Sport werkt verbroederend en zorgt voor een gevoel van trots bij zowel de sporters als de bezoekers. Als organisatie met een Rotterdams DNA en grote passie voor sport en organisatie sluiten onze waarden en doelen perfect aan bij die van Rotterdam Topsport.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Beiden willen we (top)sport faciliteren en dichter naar de (zaken)mensen brengen. Wij geloven in de kracht van live en het bij elkaar brengen en raken van mensen. Wij streven ernaar om dat ene onvergetelijke moment te creëren dat mensen nog lang zal bijblijven.
Net als Rotterdam Topsport zijn wij met onze reizen en events grensverleggend en no-nonsense en willen wij elke dag het beste uit onszelf en uit onze relaties te halen. 

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Door actief mee te denken met Rotterdam Topsport en haar partners kunnen wij onze kennis binnen eventmarketing en ons brede netwerk binnen sport en evenementen inzetten om met elkaar tot grote successen te komen! Daarnaast ontzorgen wij voor-, tijdens- en na onze events & reizen en is ons doel om unieke momenten te creëren waaraan onze opdrachtgevers en hun relaties nog lang terugdenken.

Wim Jansen
Directeur

wim.jansen@emboost.nl
06 - 502 539 89