SupporterZeilschip Eendracht

Eendracht

Een schip voor het goede doel

Stichting Zeilschip Eendracht zet zich in om jong en oud te laten ontdekken wat zeezeilen met je doet. Vanuit onze visie dat teambuilding bijdraagt aan een samenleving waar mensen van elkaar op aan kunnen, elkaar inspireren en motiveren, worden er aan boord van het schip verschillende maatschappelijke projecten georganiseerd.

Om de maatschappelijke projecten en het onderhoud van het schip te kunnen financieren wordt de Eendracht ook ingezet voor commerciële doeleinden. Zo maakt de Eendracht zeilreizen voor iedereen in alle soorten en maten, vanuit thuishaven Rotterdam tot een verre zeilreis. Voor jongeren organiseert de Eendracht speciale zeilreizen en opleidingsreizen, want jongeren het zeezeilen laten beleven, staat voor Nederlands grootste driemastschoener centraal. Bedrijven en groepen kunnen het schip afhuren voor een besloten tocht. Mede daardoor kan de Eendracht zich blijven focussen op de doelstelling. Een bestemming naar keuze, een professionele, en grotendeels vrijwillige bemanning en smakelijke verzorging vanuit de kombuis vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke reis!
Kortom, de Eendracht is er voor iedereen! 
 

Bij ons aan boord heb je net als in de teamsport te maken met samenwerking, discipline, zelfvertrouwen en plezier..
- Nanda Overdevest -

Waarom bent u betrokken bij Rotterdam Topsport?
Zeilschip Eendracht is met haar thuishaven aan de Wilhelminakade een écht Rotterdams schip! Reizen met verschillende bijzondere doelgroepen is Topsport, we helpen jong en oud die extra wind in de zeilen kunnen gebruiken om verder te komen in het leven.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Bij ons aan boord heb je net als in de teamsport te maken met samenwerking, discipline, zelfvertrouwen en plezier.

Welke Rotterdamse sportervaring koestert u het meest?
Als toeschouwer: Feyenoord UEFA cup finale!

Het schip in beeld

Contactgegevens

Nanda Overdevest
General manager

n.overdevest@eendracht.nl
010 - 290 50 00