DudokSupporter

Dudok Horeca Groep

Een gevestigd merk in de Nederlandse horeca, evenementenbranche en wereld van patisserie. Onze horeca groep omvat verschillende horecaconcepten en evenementenlocaties, gevestigd in Rotterdam, Den Haag, Arnhem en Amsterdam. Dudok staat niet alleen bekend om haar authentieke horeca, maar ook vanwege de ambacht in de inhouse bakkerij: Dudok Patisserie.

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Als horeca organisatie met Rotterdamse roots vinden wij het van groot belang om midden in de samenleving te staan. Weten wat er speelt binnen de stad en positief bijdragen aan de verbinding tussen inwoners en hun stad. Middels het partnerschap met Rotterdam Topsport hopen we ook op sportief vlak verbindingen te kunnen gaan leggen.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
De Rotterdamse oorsprong en bijbehorende no-nonsense mentaliteit hebben Rotterdam Topsport en de Dudok Horeca Groep met elkaar gemeen. Niet opgeven, kansen zien en samen doen!

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
De Dudok Horeca Groep is in 31 jaar tijd uitgegroeid tot een ambitieus horecabedrijf met meer dan tien verschillende horeca- en evenementenlocaties. Locaties die zich kenmerken door unieke panden met veelal een bijzonder verhaal, welke de ideale achtergrond zouden kunnen vormen voor partijen, feesten en (zakelijke) bijeenkomsten. Niet alleen onze locaties zijn inmiddels iconisch, maar ook onze appeltaart is een geroemd product binnen de stad. Uiteraard denken we graag met partners mee over de eindeloze mogelijkheden en invullingen voor het organiseren van feestelijke momenten binnen hun organisatie.

Contactgegevens

Taco Rietveld
Manager Sales

t.rietveld@dudok.nl
06 - 82 09 63 09