SupporterCM.com

CM.com

 

Slimme toegangsoplossingen voor sportorganisaties

CM.com is wereldwijde speler in mobiele communicatie, event ticketing, mobiele betalingen en data automation. De mobiele telefoon is het eerste communicatiemiddel dat mensen pakken om met elkaar te communiceren. Met datzelfde gemak willen fans deel uitmaken van hun favoriete sporten. Met de nieuwste technologieën maken wij de toegang tot (top)sport makkelijk. Bovendien helpen we om de sportbeleving te moderniseren. Dit doen we al als partner van uiteenlopende internationale sportorganisaties in onder andere voetbal, basketbal, schaatsen, handbal en zwemmen. In Rotterdam verzorgen wij de toegang bij het CHIO Rotterdam, het NK Tennis, Rotterdam Basketbal en het WK- en EK Beachvolleybal.

CM.com kan alle partners van Rotterdam Topsport helpen met het uitnodigen van relaties, tickets verkopen en toegang verlenen bij evenementen. Met onze oplossingen hebben sportorganisaties soepele en veilige toegang tot hun evenementen, bezoekersinformatie, real time inzicht in het aantal aanwezige en verwachte bezoekers en toegang tot mobiele communicatie tools.

Laagdrempelige toegang tot (top)sport
CM.com biedt slimme ticketingoplossingen aan sportorganisaties waardoor het eenvoudig is voor fans en relaties om losse wedstrijdtickets en seizoenskaarten te bestellen. In een overzichtelijk online account kunnen sportclubs starten met losse ticketverkoop, (seated) ticketing, sponsor ticketing en secondary ticketing. Ook bieden wij eventservices op locatie zoals accreditatie, kassa’s en registraties.

Moderne sportbeleving
We willen als innovatieve technologiepartner bijdragen aan de ambities van sportorganisaties door de toegang tot sport te blijven moderniseren. In het cm.com platform kunnen sportorganisaties eenvoudig in contact blijven met fans door gepersonaliseerde berichten te sturen via vele communicatiekanalen zoals SMS, Email en bellen. Zo kunnen sportorganisaties bijvoorbeeld eenvoudig een spraakbericht versturen naar alle bezoekers van een sporter of coach. Benieuwd geworden naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw sportorganisatie? Neem contact met ons op.

Contactgegevens

Patrick van Sevenbergen
Team Lead Sales | Sports

Patrick.vansevenbergen@cm.com
+31 762013141