SupplierCDNZ

CDNZ

Creatief en handen uit de mouwen

CDNZ is een creatief en productie georiënteerd reclamebureau.
Elke dag halen we onze inspiratie uit een bruisende stad die uitziet op de Laurenskerk, midden in de oorsprong van Rotterdam. En dat is precies waar we graag staan: aan de oorsprong van nieuwe ideeën, strategieën en verrassende creatieve concepten voor bedrijven en merken. Met onze Rotterdamse mentaliteit bedenken we niet alleen, we steken ook nog eens de handen uit de mouwen om al die ideeën in producties om te zetten.
 
Waarom vinden jullie het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Rotterdam is topsportstad nummer 1. Nergens in Nederland vind je zoveel sportclubs als in de regio Rotterdam – niet alleen op Topsportniveau maar juist ook op amateurniveau.
 
Sport verbindt mensen, culturen en bedrijven en Rotterdam Topsport biedt een geweldig netwerk waarvan je graag deel wilt uitmaken. CDNZ richt zich helemaal op ondersteuning van de talenten en sportclubs in onze regio, zodat deze nog sterker de strijd kunnen aangaan.
 
Wat zijn de raakvlakken tussen CDNZ en de topsportwereld?

De reclamewereld is een zeer competitieve wereld waarin ieder detail telt, niet alleen in de creatieve fase maar in de totale uitwerking. Voorbereiding is essentieel en dat is niet anders dan bij Topsport. Wij blijven continu sparren met onze relaties, wij weten wat er speelt binnen hun bedrijf en hun markt, zodat we op het juiste moment kunnen toeslaan en hen succesvol kunnen maken.
 
Wat kan CDNZ betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Alle partners die vragen hebben met betrekking tot een werkwijze, product, organisatie, interieur of dienst zijn bij ons aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven om zichzelf te vernieuwen en resultaat te behalen met een nieuwe aanpak in communicatie en visualisatie.
 
In de voorbereiding hiernaartoe gaan we het gesprek met je aan en vragen we je figuurlijk het hemd van het lijf. En dat doen we graag op zijn Rotterdams, dat wil zeggen rechttoe rechtaan, zodat we echt tot de kern komen. In Rotterdam doen we dat o.a. voor Spido en het Luxor Theater en landelijk o.a. voor de Telegraaf Media Groep, Hema, Prenatal, Colors@Home, de Universiteit van Amsterdam en de Radboud Universiteit in Nijmegen.
 

Contactgegevens

Ingrid Mastenbroek
Project manager

Ingrid@cdnz.nl
06 - 10 15 57 80

Bestickering auto's Rotterdam Topsport