CCITSuppliers

CCIT

CCIT is een ICT bedrijf voor de zakelijke markt. Wij leveren een totaal oplossing op het gebied van ICT voor bedrijven, instellingen en stichtingen. Deze totaal oplossing betreft de aanleg of het aansluiten van snel internet en het leveren van de hard- en software die nodig is om te kunnen werken. Hierbij kun je denken aan email van Office 365, data opslag, RDS, VPN oplossingen, VoIP telefonie en een beheersovereenkomst op de werkplek. Tevens realiseren wij koppelingen tussen diverse systemen zoals bijvoorbeeld een ERP systeem en een webshop of een telefoniesysteem en CRM systeem.

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?

Renzo en Ik (Mirjam) hebben elkaar leren kennen op een hardloopevenement. Sporten vinden wij alle twee erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je fit blijft en het geeft ruimte in je hoofd. Ruimte die nodig is om goed te kunnen ondernemen. Daarnaast brengt sport je op een leuke manier in contact met anderen. Rotterdam Topsport is een organisatie waarbij sport en ondernemen op een leuke, sportieve manier samenkomen. “Verrassend verbonden” zoals onze propositie luid!

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?

Ieder bedrijf of organisatie maakt gebruik van ICT oplossingen. Dit maakt dat wij voor iedere partner iets kunnen betekenen. Wij gaan graag in gesprek, komen vrijblijvend een kop koffie drinken en denken graag mee in hoe wij uw ICT omgeving optimaler voor u kunnen laten werken.

CCIT, verrassend verbonden .
- Mirjam Worst

Contactgegevens

Mirjam Worst
Commercieel directeur

mirjam@ccit.nl
06 - 10 56 28 66