SupplierBureau Peter Schuiten

Bureau Peter Schuiten

Creativiteit in communicatie en marketing.

Tien jaar geleden gestart als productiebedrijf voor video. Nu uitgegroeid tot bureau voor communicatie-en marketingadvies. Sterk in creatieve concepten, gedegen in advies. Bureau peter_schuiten heeft als specialiteit marketing en communicatie van de vrije tijdseconomie. In deze rol werkt het bureau voor de overheid, zoals de gemeentes Den Haag, Rotterdam en het bedrijfsleven. Projecten van de afgelopen twaalf maanden zijn onder andere het Ondernemersontbijt Rotterdam (Gemeentebestuur Rotterdam, OntwikkelingsBedrijf Rotterdam, Kamer van Koophandel, etc.), Ondernemersontbijt Den Haag, de tv-serie ‘Den Haag Life’(Yorin / RTL-5), tv-serie Beleef Den Haag (RTV West).

In de tijd dat bureau peter_schuiten bestaat heeft eigenaar Peter Schuiten naast adviseur ook altijd gewerkt als communicatietrainer en coach. Zijn achtergrond als radio- en televisiejournalist is hierbij erg functioneel. Bureau peter_schuiten is een communicatiebedrijf dat snel weet te reageren. Met voldoende snelheid om ontwikkelingen bij te blijven of zelfs voor te zijn..

De dienstverlening bestaat uit:

         •  Marketing- en communicatieadvies en -projecten
         •  Communicatie- / mediatrainingen
         •  Gespreksleider van forumdiscussies, grote vergaderingen en manifestaties

Langdurige relaties en compleet in advies.

Niet lullen, maar poetsen.
- Peter Schuiten -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport
Topsport is belangrijk voor een gezonden stad. Als partner van Rotterdam Topsport steunen wij graag dit doel. Rotterdam Topsport staat daarnaast al meer dan 25 jaar garant voor een goede introductie in het (topsport)netwerk van de stad. Dit is een waardevolle entree naar andere bedrijven.
 
Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?

Beide werken wij vanuit een no nonsense aanpak en beide zijn wij gericht op resultaat.
 
Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?

Resultaat gericht meedenken in communicatie en marketing. Niet lullen, maar poetsen.

Contactgegevens

Peter Schuiten
Directeur

peter@schuiten.nl
010 - 202 50 07