SupporterBUKO

BUKO Infrasupport

Samen onderweg naar veiligheid

BUKO Infrasupport is dé expert in tijdelijke verkeersmaatregelen. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring en met de meest moderne verkeersmaatregelen zorgen zij samen voor de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers. Dag en nacht. Overal in Nederland. Het succes van BUKO is het resultaat van samenwerken. Dankzij betrokken vakmensen, een klant- en resultaatgerichte aanpak en kwalitatief goed materieel is BUKO Infrasupport in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot marktleider in tijdelijke verkeersmaatregelen. Van advies uitbrengen en verkeersplannen maken tot het plaatsen van een wegafzetting en het uitzetten van digitale omgevingscommunicatie. BUKO Infrasupport is hét aanspreekpunt en ontzorgt van a tot z. Altijd met een hoge veiligheidsstandaard en oog voor de continu veranderende wereld.

Het is goed om iets terug te doen voor de stad.
- Robert Emmerich -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
We hebben een warme relatie met de gemeente Rotterdam, waarvoor we al jaren contractpartner zijn. We dragen de stad in ons hart.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Aangezien we ook voor organisatoren van sportevenementen werken, was de link naar Rotterdam Topsport eigenlijk heel logisch. Het is goed om iets terug te doen voor de stad.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
We hopen door de samenwerking met Rotterdam Topsport nóg bekender te worden in de regio Rotterdam. Aan de andere kant willen we graag onze expertise en ervaring beschikbaar stellen op het gebied van verkeer. Voor Rotterdam Topsport en hun andere partners.

BUKO Infrasupport

Contactgegevens

Robert Emmerich
Algemeen directeur

remmerich@buko.nl
088-018 80 18