SupporterBUKO

BUKO

BUKO specialist in verkeersvoorzieningen

BUKO verzorgt tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens wegwerkzaamheden: van verkeersborden tot afzettingen en van mobiele verkeerslichten tot verkeersregelaars. Het hoofdkantoor van BUKO is gevestigd in Rhoon. Door heel Nederland zijn er acht vestigingen die operationeel zelfstandig opereren. Hierdoor kan BUKO haar opdrachtgevers in het gehele land bedienen.

“Dat doen we al ruim 26 jaar voor aannemers in de grond-, weg- en waterbouw, industrie en petrochemie en voor gemeentes. Een opkomende markt is de evenementenbranche: bij dance-, sport- en andere publieksevenementen zorgen we voor een goede en veilige doorstroming van het verkeer, verzorgen we parkeerverwijzing  enzovoort.”

Het is goed om iets terug te doen voor de stad.
- Robert Emmerich -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
We hebben een warme relatie met de gemeente Rotterdam, waarvoor we al jaren contractpartner zijn. We dragen de stad in ons hart.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Aangezien we ook voor organisatoren van sportevenementen werken, was de link naar Rotterdam Topsport eigenlijk heel logisch. Het is goed om iets terug te doen voor de stad.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
We hopen door de samenwerking met Rotterdam Topsport nóg bekender te worden in de regio Rotterdam. Aan de andere kant willen we graag onze expertise en ervaring beschikbaar stellen op het gebied van verkeer. Voor Rotterdam Topsport en hun andere partners.

BUKO Infrasupport

Contactgegevens

Robert Emmerich
Commercieel directeur

remmerich@buko.nl
010 - 501 54 00