BeGlobalSupporter

BeGlobal


BeGlobal is een full-service Product Media bedrijf. Vanuit ons hoofdkantoor in Waddinxveen creëren wij mooiste, leukste en creatiefste Product Media. Wij doen dit met een eigen studio en product specialisten. Regelmatig ontvangen wij onderscheidingen voor ons werk. Zo is BeGlobal meerdere malen verkozen tot “Best Promotional Company of the Year” door Promz, het platform voor actiemarketing, promotionele producten & diensten in Nederland.

Er wordt in onze industrie vaak gesproken over “relatiegeschenken”. Een geschenk typeert zich echter als iets dat zomaar weggegeven wordt, zonder dat er een resultaat voor terug verwacht wordt. BeGlobal is van mening dat u meer mag verwachten van de artikelen die u weggeeft en die uw merk dragen. Deze producten hebben zo’n impact, dat wij vinden dat ze thuishoren tussen alle andere media die u inschakelt om te communiceren met (potentiële) klanten. Wij gebruiken daarom de term ‘product media’ in onze bedrijfsnaam. Met product media die 100% ‘kwaliteit’ zijn en uitstralen. Want uw merknaam staat erop. Dus alles moet helemaal kloppen. Dat is ons uitgangspunt voor uw marketingcampagne.
 
Ondanks dat wij ons enkele jaren terug in Waddinxveen gevestigd hebben, is er een sterke affiniteit met Rotterdam. Marco Horneman en André Noordwijk (beide eigenaren), groeiden op in Rotterdam. Marco (Waterpolo) en André (Triathlon) zijn overigens ook nog steeds actieve sporters. Nog belangrijker is dat Topsport draait om persoonlijke ontwikkeling bij (jonge) mensen. Dit is in lijn met de persoonlijke ontwikkeling bij onze medewerkers en in onze productieketen. Sociaal produceren is hoofdthema binnen BeGlobal waar wij u graag meer over vertellen.
 

Building Brands” is de kernwaarde van onze organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat Product Media een enorme bijdrage kan leveren aan het opbouwen van een merk. BeGlobal hoopt voor Rotterdam Topsport en voor het netwerk dan ook een grote meerwaarde te mogen zijn..

Contactgegevens

Marco Horneman 
Directeur

marco@beglobal.nl
088 - 844 12 38