Supporter

Advisie

In ruim 37 jaar is Advisie uitgegroeid tot een innovatief IT- en consultancy bedrijf. Ze adviseert bedrijven uit de zorg-, onderwijs-, dienstverlening-, groothandel-, automotive- en productiebranche over de automatisering van financiële en andere primaire processen. Naast advies en implementatie van business software beschikt Advisie over een afdeling development. Zij ontwikkelen software (Advisie Solutions) met een naadloze aansluiting op Exact Software. Advisie is gecertificeerd Exact Platinum Partner en al vele malen uitgeroepen tot Exact Partner van het jaar.

Daarnaast is Advisie gecertificeerd partner van gerenommeerde leveranciers als Sumatra, Scan Sys, Orbis, Elvy, Transsmart en Optimizers. Met de mix van branchekennis, innovatieve oplossingen, servicegerichte werkwijze, Advisie Solutions en een servicedesk is Advisie uniek in haar dienstverlening.

Sinds 2019 vormt Advisie samen met ComputerPlan een one-stop-shop voor Exact en Microsoft oplossingen. ComputerPlan is Exact en Microsoft Gold Partner.

Wij willen actief betrokken zijn. Het zou toch geweldig zijn wanneer we het samen voor elkaar krijgen dat er weer een Rotterdams volleybalteam op het hoogste niveau speelt.
- Mark de Waard -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?

Niet alleen als leverancier zijn wij betrokken bij onze klanten. Ook als onderdeel van de maatschappij en als werkgever voelen wij ons betrokken. Daarom ondersteunen wij initiatieven zoals Rotterdam Topsport.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?

Voor ons zijn betrouwbaarheid, innovatie, drive en passie belangrijk pijlers en dat zien we ook terug bij Rotterdam Topsport.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?

Advisie ondersteunt bij het verkrijgen en behouden van een commerciële en organisatorische voorsprong. Om u optimaal te kunnen bedienen werken wij zowel oplossings- als branchegericht. Zo bent u ervan verzekerd dat onze experts alle benodigde kennis en ervaring van u én uw klanten hebben. Aanvullend bezitten we kennis en ervaring binnen de business in Rotterdam en omgeving wat van toegevoegde waarde is.

Advisie | Partner of the Year 2019

Contactgegevens

Mark de Waard
Directeur 

mark.dewaard@advisie.nl
035 - 603 65 00