Kalender sponsoractiviteiten

Wij organiseren het gehele jaar door activiteiten voor onze sponsorpartners. Via de zakelijke nieuwsbrief en mailings worden sponsorpartners op de hoogte gehouden en uitgenodigd voor deze activiteiten. 

In deze kalender ziet u een overzicht van alle sponsoractiviteiten. 

Event kalender

februari 2020
ABN AMRO WTT 2019_002.jpg

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is één van de 13 ATP World Tour 500 tournaments. Het toernooi in Rotterdam wordt beschouwd als een van de meest innovatieve toernooien van de tour, zowel door de ATP als de andere toernooien. 

 

Meer informatie
KF _DSC056KF0.png

De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2019 is hét sportfeest waar met mensen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven wordt teruggeblikt op het afgelopen sportjaar. De awardshow vindt plaats op maandag 10 februari 2020 in Rotterdam Ahoy.

Meer informatie
Weblogo - Unica.png

Rotterdam Topsport brengt je op plaatsen waar je normaal gesproken niet snel komt. Maandelijks organiseren wij een Fris & Fruitig netwerkontbijt op een verrassende locatie bij een van onze sponsorpartners. Vroeg uit de veren levert ook wat op: je ontmoet interessante andere partners van Rotterdam Topsport, krijgt een heerlijk ontbijt voorgeschoteld en regelmatig kan je deelnemen aan ludieke sportieve activiteiten. De sfeer is informeel zakelijk. 

Meer informatie