SponsorpartnerGolfcenter SeveSupplier

Marco Kestens

Wij stelden vijf vragen aan Marco Kestens, manager bij Golfcenter Seve.
Bedrijf: Golfcenter Seve
Partner van Rotterdam Topsport sinds: 2012

Voor veel partners van Rotterdam Topsport is Golfcenter Seve zowat hun tweede huis. Ze ontmoeten er steevast andere sponsorpartners… op de baan, de driving range of het sfeervolle restaurant. Als manager van de golfbaan aan de Kleiweg (naast Sint Franciscus Gasthuis) is Marco Kestens gastheer, vraagbaak en regelaar.

Als Supplier verzorgt Seve elk jaar de populaire en drukbezochte Rotterdam Topsport Golfdag, die dit jaar op 10 september plaatsvindt. Vlak daarna starten de Rotterdam Topsport Golflessen, waaraan meer dan veertig partners, relaties en medewerkers meedoen. Tegen een speciaal tarief kunnen beginnende en gevorderde golfers op hun eigen niveau oefenen en spelen.

1) Waar zijn jullie op dit moment druk mee?
“Seve is op dit moment erg druk met het nieuwe Seve Golf Paspoort. Dit is een nieuwe manier van lessen boeken waarbij je je eigen tijden kiest en tempo bepaalt: de prijs van slechts een cursus en de vrijheid van privélessen. 

Ideaal voor mensen die kennis willen maken met de golfsport en een drukke agenda hebben, want Seve biedt namelijk een speciaal Kennismakingspaspoort aan als eerste stap (voor slechts € 39,- krijg je drie groepslessen en een lidmaatschap voor vier weken), waarna de stap naar het officiële paspoort eenvoudig is gemaakt. Zeer geschrikt voor mensen die hun baanpermissie en handicap 54 willen halen. En het paspoort gaat nog een stap verder, want het geeft daarnaast mogelijkheid tot het volgen van een Masterclass om zo de golftechnieken nog eens extra aan te scherpen. Dus voor ieder wat wils.”

2) Jaarlijks doen steeds meer partners, relaties en medewerkers mee aan de Rotterdam Topsport Golflessen. Heb je een verklaring voor dit succes?  
“Tuurlijk is daar een verklaring voor… Naast dat Seve een ontzettend gezellig club is, hebben we de beste oefenfaciliteiten, een gevarieerde en sfeervolle horeca, stuk voor stuk uitstekende pro’s en een geweldig greenkeepersteam dat er voor zorgt dat de baan er uitstekend bij ligt. Dit aanbod en de superrelaxte en gezellige sfeer zorgt ervoor dat Seve toegankelijk is voor een groot publiek. Ik weet zeker dat deze combinatie er voor zorgt dat steeds meer partners, relaties en medewerkers deelnemen aan de Rotterdam Topsport Golflessen. En last but not least zien de partners van Rotterdam Topsport de mogelijkheden van netwerken in combinatie met de golfsport!”
 
3) Golfcenter Seve is sinds de start in 2012 al partner van Rotterdam Topsport. Hoe bevalt de samenwerking?
“De samenwerking is vanaf het eerste moment al een succes; wij versterken elkaar daar waar nodig, en ook de deelname aan onze speciale ‘ambassadeursdagen’ door de medewerkers van Rotterdam Topsport is altijd weer een meerwaarde. Kortom: wij sluiten naadloos aan bij het succes van de meer dan gewaardeerde partner Rotterdam Topsport. Leuk dat we ook veel Rotterdam Topsport-partners steeds meer zien genieten van de golfsport en het soms bijbehorende netwerken met relaties.”
 
4) Wat is je favoriete evenement waar Rotterdam Topsport bij betrokken is/was?
“Wij kijken zelf altijd weer uit naar Rotterdam Topsport Golfdag, die er weer aan staat te komen: dit jaar op 10 september. Verder heeft Rotterdam Topsport inmiddels de dinsdagavond als vaste trainingsdag waarbij veel partners aanwezig zijn. Tijdens deze vaste trainingen komen er ook regelmatig extra toernooien tussendoor zoals een led-toernooi waarbij alle deelnemers ná zonsondergang de baan in gaan en spelen met verlichte golfballen. Ook was de afgelopen Sinterklaas-editie een groot succes waarbij we zelfs bezoek mochten ontvangen van de goedheiligman zelf met zijn ‘gekleurde’ pieten, hahaha.”
 
5) Een beetje rare vraag in jullie geval, maar hoe belangrijk is sport eigenlijk voor Golfcenter Seve?
“Inderdaad een beetje een rare vraag. Iedereen weet wel dat sport ontzettend belangrijk is voor je gezondheid. Het houdt je lichaam en geest jong, je spieren en hart sterk en het verkleint de kans op stress en depressies.
Doordat je bij golfen van hole naar hole loopt, ben je continu in beweging en gebruik je ontzettend veel spieren. Daarnaast word je ook nog eens mentaal uitgedaagd… Geen enkele bal of slag is hetzelfde en iedere keer weer wil je de ‘perfecte bal’ slaan. Dit vraagt soms om geduld, kalmte en doorzettingsvermogen. Maar ook de rustgevende omgeving en de buitenlucht die je bij golfen hebt, dragen bij aan de gezondheid. En naast dit alles is het ook nog eens goed voor de sociale cohesie, want golfen kan je alleen doen, maar het is toch altijd leuker en gezelliger om met elkaar samen te doen.”