Bart DeurlooOp weg naar TokyoHERO

Mijn verhaal

Ik wil me graag even voorstellen! Mijn naam is Bart Deurloo (1991) en ik vertegenwoordig Nederland en natuurlijk Rotterdam als professioneel turner. Ik heb deelgenomen aan de Olympische Spelen van 2016 waarin ik de eerste Nederlandse turner ooit was die een allround finale bereikte. Bij de WK in 2017 behaalde ik een bronzen medaille op rekstok. Op dit moment ben ik hard aan het trainen voor mijn volgende doelen zoals teamkwalificatie voor de Spelen in Tokyo 2020 en een Olympische medaille te winnen op rek. Maar het belangrijkste van alles.. Ik heb er nog steeds super veel plezier in en groei nog steeds in mijn niveau!
 

Ik ben trots onderdeel te mogen zijn van de 50 potentiële Rotterdamse (Para)Olympiërs. Of we nu in Rotterdam studeren, trainen, wonen of geboren zijn, we hebben allemaal één ding gemeen; de stad is ons thuis!

Erelijst Bart Deurloo
Onderstaande erelijst bevat de medailles die Bart Deurloo heeft gehaald op verschillende internationale toernooien. Naast deze medailles nam hij zes keer deel aan een WK Turnen, 4x aan een EK Turnen en in 2016 aan de Olympische Spelen. Bart is de eerste Nederlander in de geschiedenis die de olympische meerkampfinale bereikte, hij werd in de finale vijftiende.

Erelijst Bart.jpg