HOME OF TEAMNL

Winnen doen we samen! Dat is waar wij ook voor gaan, want als officieel Home of teamNL en onderdeel van Topsport Metropool is Rotterdam een onmisbare schakel binnen de topsportinfrastructuur.

Rotterdam biedt topsporters en talenten faciliteiten als trainingsaccommodaties, huisvesting, voeding, onderwijs en specialistische begeleiding zoals (para-)medische begeleiding, strength & conditioning en topsportleefstijl coaching dicht bij elkaar.

Topsportprogramma's

In Rotterdam huisvesten we op dit moment twee officiele TeamNL topsportprogramma's; turnen heren en boksen. Het nationale kanosprint programma willen we de komende jaren laten groeien richting een volwaardig TeamNL topsportprogramma. Daarnaast kijken we uit naar het TeamNL topsportprogramma Volleybal mannen wat in de zomer van 2022 plaatsvindt in Rotterdam en dromen en werken we eraan om ook het topsportprogramma breaking in Rotterdam te hosten. Via onderstaande knoppen lees je meer over onze topsportprogramma's en toekomstdromen. 

Strength & conditioning ruimte

Deze topsportfaciliteit is ingericht in Topsportcentrum Rotterdam. Hier kunnen individuele topsporters en talenten, maar ook de selecties van de Rotterdamse topsportverenigingen en talentcentra gebruik van maken.

Heb je interesse of benieuwd naar de mogelijkheden?
Klik op onderstaande button voor meer informatie en contactgegevens.