Event kalender

maart 2020
D0806-773-01klein.jpg

De Pro League-wedstrijden van Oranje in het stadion van HC Rotterdam gaan niet door. Na Australië heeft ook Nieuw-Zeeland besloten om, met oog op het corona-virus, niet naar Europa te komen voor de wedstrijden tegen Nederland en Duitsland.

De wereldhockeybond FIH en alle betrokken landen bekijken nog of de nu afgelaste Pro League-duels op een later moment kunnen worden gespeeld. 

Meer informatie
Mar
22-29
UITGESTELD - OKT Waterpolo MannenUITGESTELD - OKT...Zwemcentrum Rotterdam , Annie M.G. Schmidtplein
20180327 Sportbedrijf Waterpolo NL-RUS_080.jpg

Het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) voor waterpolomannen in Rotterdam is uitgesteld. De internationale zwembonden FINA en LEN hebben vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus besloten om de internationale zwemsport evenementen af te gelasten.

Het OKT waterpolomannen wordt nu gehouden van 31 mei tot en met 7 juni in Zwemcentrum Rotterdam. Tijdens dit toernooi zijn nog drie tickets te verdelen voor deelname aan de Olympische Spelen in Tokio.

Meer informatie
Estavana.jpg

De EK-kwalificatiewedstrijd tussen het Nederlands Dames Handbalteam en Spanje is afgelast wegens het coronavirus. De wedstrijd zou gespeeld worden voor een uitverkocht Rotterdam Ahoy. Ook de wedstrijd in Spanje van 25 maart is geannuleerd. In de eerste week van juni worden de wedstrijden ingehaald. De exacte speeldatum en locatie worden later bekendgemaakt.

Alle fans die een kaartje hebben gekocht voor de wedstrijd worden zo snel mogelijk geïnformeerd over de gevolgen van de afgelasting.

Meer informatie