dammenRotterdam OpenErasmus Universiteit

Internationaal damtoernooi RotterDamsOpen

15 Jul 18 t/m 21 Jul 18

Ook dit jaar komt er een ‘RotterDamsOpen’ en wel van zondag 15 juli tot en met zaterdag 21 juli 2018. De locatie is wederom het sportcomplex van de Erasmus Universiteit.

Martijn van IJzendoorn heeft zijn deelname aan dit werelddamtoernooi bevestigd en zal zijn titel verdedigen. Ook de ex-vice wereldkampioen Jean Marc NdjoFang heeft zijn deelname toegezegd.   Er wordt  hard gewerkt aan het samenstellen van een imposant deelnemersveld en worden contacten gelegd met diverse internationaal grootmeesters zoals Ron Heusdens, Alexander Bulatov.  En ook de nieuwe wereldkampioen Alexander Schvartsman heeft zijn interesse getoond. Wie weet komt Georgiev er ook bij. In dit bijzonder toernooi waarbij de professionele dammer als de recreatieve dammer aan zijn/haar plezier komt, zijn er in verschillende categorieën diverse prijzen te winnen. Na ronde 7 is er een bijzonder Tholelbouw sneldamtoernooi gebaseerd op de winnaars van de diverse klassementen van dat moment. Deze spelers verkrijgen vrije deelname aan het sneldamtoernooi.

Belangstelling voor het internationaal RotterDamsOpen 2018?
Schrijf je in. Elke dammer, topper of recreant kan aan het internationaal damtoernooi RotterDamsOpen 2018 deelnemen. De prijzenpot van circa €3500,- is gegarandeerd.

Officiële websiteInschrijven