Olympic Garden Party010 Op Weg Naar TokyoRotterdamKralingen

UITGESTELD - Olympic Garden Party

28 May 20

Dit jaar organiseert Rotterdam Topsport een unieke garden party in Olympische sfeer. 

Geen formele diner setting, maar met de mogelijkheid om lekker rond te wandelen, rustig te zitten, alleen of samen met uw gasten en om kennis te maken met ‘onze’ sporters. Er is een walking dinner en er zijn verschillende foodstands waar u zelf iets lekkers kunt afhalen. Met een spetterend muzikaal optreden van de Hermes House Band, verschillende inspirerende sprekers en een Olympische veiling, waarvan de opbrengst 1:1 naar het Ivo Opstelten Fonds zal gaan.

Het wordt echt een heerlijk feest met sfeervolle verlichting en hopelijk een avond vol sterren. Een prachtig moment om onze Rotterdamse Olympische topsporters uit te zwaaien, voordat zij naarJapan vertrekken en ‘ons’ aanstormende sporttalent te steunen.


Uw arrangementen reserveren?
Om bij deze exclusieve party aanwezig te zijn, kunt u via info@schuiten.nl arrangementen voor 10 personen reserveren à € 3.950,- exclusief btw (hiervan gaat een substantieel bedrag naar het Ivo Opstelten Fonds ter ondersteuning van Rotterdamse sporttalenten). De beschikbaarheid is beperkt, er is ‘slechts’ ruimte voor 20 reserveringen voor 10 personen.