WaterpoloOKT Waterpolo MannenZwemcentrum Rotterdam010 Op Weg Naar Tokyo

UITGESTELD - OKT Waterpolo Mannen

22 Mar 20 t/m 29 Mar 20

Het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) voor waterpolomannen in Rotterdam is uitgesteld. De internationale zwembonden FINA en LEN hebben vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus besloten om de internationale zwemsport evenementen af te gelasten.

Het OKT waterpolomannen wordt nu gehouden van 31 mei tot en met 7 juni in Zwemcentrum Rotterdam. Tijdens dit toernooi zijn nog drie tickets te verdelen voor deelname aan de Olympische Spelen in Tokio.

-------
Oorspronkelijke informatie:

De Nederlandse waterpolomannen spelen het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) voor Tokio in eigen huis. Het Zwemcentrum Rotterdam is van 22 tot en met 29 maart 2020 het strijdtoneel waar de ploeg van bondscoach Harry van der Meer zich voor het eerst sinds 20 jaar weer voor de Olympische Spelen gaat proberen te plaatsen.

Het OKT 2020 in Rotterdam zal normaliter dezelfde opzet kennen als in 2016. Dat betekent dat er twaalf landen – verdeeld over twee poules van zes - gaan spelen om de laatste tickets voor Tokio. Naar verwachting zullen dat nog drie of – waarschijnlijk – vier plaatsbewijzen zijn. 

Website OKT WaterpoloTickets