BeGlobal komende 3 jaar partner van Rotterdam Topsport

Afgelopen maandag op de golfdag is BeGlobal toegetreden tot Supplier van Rotterdam Topsport. BeGlobal is dé leverancier van relatiegeschenken en premiums uit Waddinxveen, maar bovenal een full service Product Media bedrijf. BeGlobal had ter introductie van het partnership voor iedere deelnemer op de golfdag een verrassing in de vorm van een Rotterdam Topsport stroopwafelblik én een paraplu. Het bedrijf is voor de komende 3 jaar verbonden aan Rotterdam Topsport.
 

Marco Horneman, directeur eigenaar van BeGlobal:
“Building Brands” is de kernwaarde van onze organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat Product Media een enorme bijdrage kan leveren aan het opbouwen van een merk. De introductie op de golfdag was waardevol voor ons, en we hopen voor Rotterdam Topsport en voor het netwerk dan ook een grote meerwaarde te mogen zijn.”

Regelmatig ontvangt BeGlobal onderscheidingen voor hun werk. Zo is BeGlobal meerdere malen verkozen tot “Best Promotional Company of the Year” door Promz, het platform voor actiemarketing, promotionele producten & diensten in Nederland.

Marco kijkt erg naar uit naar de golfreis 2021 om zich verder in het netwerk te profileren.

Peter en Marco 2.jpg