ABN AMRO World Tennis TournamentRotterdam Ahoy

ABN AMRO World Tennis Tournament

08 Feb 21 t/m 14 Feb 21

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is één van de 13 ATP World Tour 500 tournaments. Het toernooi in Rotterdam wordt beschouwd als een van de meest innovatieve toernooien van de tour, zowel door de ATP als de andere toernooien.

In Nederland behoort het ABN AMRO World Tennis Tournament bij de tien best bezochte evenementen (in de categorie betaalde evenementen). Ook staat het toernooi bekend als Nederlands grootste relatienetwerkevent met jaarlijks ruim 55.000 zakelijke bezoekers.

Al sinds 1974 is ABN AMRO betrokken bij het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam Ahoy. Daarmee sponsoren zij dit evenement dit jaar voor de 45e keer - de langste sponsorrelatie binnen de ATP Tour. 

Dit jaar vindt ook de 13e editie plaats van het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament. De twaalf beste spelers van het internationale rolstoeltennis komen naar Rotterdam om daar het allerhoogste niveau te laten zien van deze bijzondere sport. Zij strijden in het enkel- en dubbelspel om de titel, met Olympisch goudenmedaillewinnaar Esther Vergeer als deskundig en bevlogen toernooidirecteur.

Website